Zaterdag 24 november gaf Klaas Jan de Jong, wethouder van de Gemeente Zoetermeer samen met de vertegenwoordigers van de Zotermeerse Scouting groepen de aftrap voor de E waste actie. De gemeente organiseert van 24 november t/m 15 december een speciale inzamelcampagne voor kleine elektronische apparaten. Kapotte apparaten als strijkijzers telefoons enz., enz verdwijnen te vaak in de kliko. Het is natuurlijk niet de bedoeling want deze apparaten moet je natuurlijk afgegeven bij het zelfbrengdepot van de Gemeente Zoetermeer.ewaste 1ewaste 2ewaste 3

Scouts zijn milieubewust en werken graag samen. Daarom ondersteunt Ashanti graag deze mooie actie. Om aandacht te vragen voor deze actie zullen de Ashanti┬┤s de komende twee weken in Rokkenveen gaan flyeren. Tegen inleveren van een apparaat bij het zelfbrengdepot krijgen de inwoners van Zoetermeer een lot waar leuke prijzen mee zijn te winnen. De wijk (en dus scoutinggroep) die de meeste elektronische apparaten inlevert wint een prachtig geldbedrag.

Hierbij een oproep aan alle inwoners van Rokkenveen om de komende weken elektronisch afval in te leveren bij het zelfbrengdepot aan de Argonstraat.