wida-collage-2014-02-07Onze dames liepen zaterdagochtend allemaal een beetje zenuwachtig rond in het clubhuis, want wat zouden we nou toch gaan doen?! Eindelijk wisten de dames het: we gingen naar Amsterdam! Met 19 dames en 1 tijger de trein in. De rest van de coupe keek zijn ogen uit met al dat gegiechel en gegil en dan ook nog iemand in een raar tijgerpak, nou ja….

Aangekomen in Amsterdam begon onze beestachtige tocht. We gingen naar de dam, het rijksmuseum (de meningen lopen uiteen van saai tot ow wat gaaf, mag ik hier tot sluitingstijd blijven) om vervolgens nog een workshop theatersport te krijgen. Na wat gegiechel kwamen de dames helemaal los. En wat een talenten hebben wij in de groep zeg!

Na een hele hoop expressie konden de dames niet wachten totdat we in Zoetermeer terug zouden komen, want daar mochten ze eindelijk hun onesie of andere beestachtige kleding aantrekken. En wat zag dat er gaaf uit. Tijgers, koeien, sterren, giraffen, beren en nog veel meer. Een hele dierentuin!

Zondagochtend deden de dames na een (korte) nacht slapen natuurlijk meteen hun onesie weer aan, waarna ze lekker gingen tutten. En we kunnen jullie vertellen dat Richard erg mooi wordt van een wortelmasker en dat de chocolade lipgloss erg lekker smaakt.

We hebben met zijn allen onwijs veel lol en plezier gehad! Op naar het volgende gave weekend.