img 0692img 0827img 0869

De leiding van de Verkenners, Padvindsters en Scouts hebben de koppen bij elkaar gestoken en op woensdag 25 juni een uitje georganiseerd voor alle drie de speltakken. Omdat we aardig wat opgehaald hadden met alle sponsoracties konden we dit zelfs goedkoper doen dan normaal. Dus stroomde rond kwart voor zeven het plein voor Ayers Rock vol met ruim 50 jeugdleden van de Wapitis, Widas en Kantjils. We gingen survivallen!! Iedereen had te horen gekregen oude kleren en schoenen aan te trekken en schone kleren mee te nemen, en dat was maar goed ook!

De kinderen (en de meesten van de leiding) werden in drie groepen verdeeld, en onder de deskundige begeleiding van instructeurs van Ayers Rock, begon iedereen aan het parcours. Het begin was even inkomen, en vooral wachten tot je aan de beurt was, maar nadat iedereen een beetje doorstroomde , werd het pas echt leuk. Klimmend, klauterend, hangend en wurmend werkte iedereen zich door het parcours heen. Toen er eenmaal water in zicht kwam, werd er pas echt haast gemaakt!  Sommigen konden de verleiding niet weerstaan en doken meteen bij het zien van een waterbak kopje onder!  De uiteindelijk winnaar is ons niet meer duidelijk geworden, maar dat iedereen het super naar z’n zin heeft gehad die avond, staat als een paal boven, of beter IN, het water.

Na een kleine 2 uur, en verschillende kids die hun best deden om zo onherkenbaar mogelijk als lopende modder rond te rennen, werd het tijd voor de douches.  Ineens zag je weer fris geboende koppies verschijnen en ging iedereen langzamerhand naar huis. Kortom, een zeer geslaagde gezamenlijke opkomst met heel veel lol. Een bedankje aan de organiserende leiding en Ayers Rock voor een superavond!

Gelukkig is een en ander vastgelegd om het allemaal nog eens terug te beleven, en wel hier in het fotoalbum.

Veel plezier met de foto's.