Siboldi-kring Welpen

Welpen: meisjes van 7 t/m 11 jaar
Opkomst: vrijdagavond van 18.30 tot 20.15 uur

Wie zijn wij?

Wij zijn een welpengroep met meisjes van 7 tot en met 11 jaar oud. Wij komen elke vrijdagavond van 18.30 uur tot 20.15 uur bij elkaar in ons clubhuis aan de Prismalaan en doen allerlei leuke dingen. Het Jungle Book is de bron van ons spelpro­gramma. En net als de wolvenwelpen in het Jungle Book spelen wij spelletjes, gaan op ontdekking in de natuur, zijn buiten, beleven allerlei te gekke dingen en hebben elke week weer ontzettend veel lol.

Wat doen wij zoal en wat maakt ons zo bijzonder?

Behalve de vrijdagavonden hebben wij ook nog een paar andere hoogtepunten in ons scoutingjaar. We gaan een aantal keer per jaar een weekendje op kamp. Eén keer per jaar gaan we al­leen met de welpen en de leiding weg. Maar ook een keer per jaar gaan we op ouder-kind weekend. Dan mag een van onze ouders met ons mee op kamp en doen zij mee met alle spelletjes die wij ook doen.

spekkies roosteren

In het pinksterweekend gaan we met de hele Ashanti-groep (van klein tot groot) naar een en dezelfde plek voor een heel groot weekend met iedereen.

Maar… het hoog­tepunt van het jaar is het zomerkamp. De eerste zaterdag van de grote vakantie vertrekken we met onze vier welpengroepen met een bus naar een bos ergens in Nederland. Daar maken we één hele week lol met elkaar. We eten, slapen en spelen samen (altijd in een thema) en we hebben erg veel plezier. Ook heb­ben we vaak een kampvuur in zo’n kampweek!  Check ook onze Facebook pagina en laat daar gerust een berichtje achter.