Aquasi-bevers:                  gemengd van 5 tot 7 jaarspeltakteken bevers
Opkomst:                        zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur

Wie zijn wij?

Wij zijn een leuke gemengde speltak die plaats biedt voor de jongste kinderen binnen Scouting. Kinderen van 5 tot 7 jaar spelen elke zaterdagochtend in het Dorp Hotsjietonia. Samen met Stuiter beleven we de leukste avonturen. Stuiter is namelijk net zo oud en heel erg enthousiast.

Wat doen wij zoal?normal img20110910_007

Met Sterre Stroom gaan we op ontdekkingsreis, zij leert ons van alles over kamperen en de natuur. Zo lopen we weleens een speurtocht of leren we een platte knoop maken. Sterre Stroom is niet de enige bewoonster van het   Dorp Hotsjietonia, zo wonen ook Rozemarijn, Keet Kleur en Bas Bos in het dorp. Met Rozemarijn gaan we pizza’s maken of koekjes bakken. Keet Kleur woont een paar huizen verderop, met haar doe we altijd iets creatiefs. Denk maar aan verven of het clubhuis versieren. Bas Bos weet alles over de natuur en de dieren. Lekker hutten bouwen of beestjes zoeken, het kan allemaal. 

Kortom, we doen een heleboel leuke en leerzame activiteiten bij de Bevers!

Wat maakt ons zo bijzonder?normal img20110910_014

De jongste kinderen kunnen op een actieve manier kennis maken met Scouting. Zo leren ze bij ons samenwerken en ontwikkelen ze zichzelf op een speelse manier. Ons motto is dan ook; Samen spelen, samen doen!
Dit komt terug tijdens de opkomsten en de kampen. Want naast de opkomsten gaan we ook een aantal keer per jaar in het clubhuis slapen of op Pinksterkamp met alle andere speltakken. Dat vinden we altijd erg spannend en leuk.
Daarnaast bereiden we de kinderen voor op de Welpen, de volgende speltak binnen Scouting. We hopen natuurlijk dat ze het zo leuk vinden en uiteindelijk bij de Stam komen of leiding worden. Vraag maar eens rond bij de leiding van Ashanti, wie zelf als Bever is begonnen.

Contactinformatie

Lijkt het jou leuk om bij de Bevers te komen? Neem dan je ouders of verzorgers een keer mee op zaterdagochtend om samen te komen kijken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Caroline Bentveld (de teamleidster) via 06-48 19 08 16  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

bevers bij politie okt 2011 005